Carpaccio d’ous amb oli de cibulet
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Carpaccio
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 llesques de pa de sègol (400 g)
- 100 grams de formatge fresc
- 1 cullerada d'aigua embotellada o vi blanc sec
- ½ cullerada de mostassa de gra gruixut
- Una mica de pebre
- 4 ous durs
- ½ manat de raves a rodanxes
- 15 grams de brots de ceba.
- Sal i pebre, segons sigui necessari
- ½ manat de cibulet tallat fi
- 2 cullerades d'oli d'oliva
4 racions
Elaboració
Amb el forn preescalfat a 200 graus, torra les llesques de pa, durant uns 10 minuts sobre la reixeta, retira i deixa refredar una mica.
Barreja el formatge amb l’aigua mineral, la mostassa i el pebre, i estén la barreja sobre les llesques de pa.
Talla els ous a rodanxes, i col·loca sobre el pa torrat junt amb els raves i els brots de ceba, assaona al gust amb sal i pebre.
Barreja el cibulet amb l’oli i goteja sobre el carpaccio d’ous
Es pot eliminar la closca dels ous, sota l'aigua.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3392 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.