Filets de perca amb salsa al pastís i verdures de primavera
Categoria:
Peixos i mariscos
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Salsa:
- 1 dl de vi blanc
- 2 dl de brou de peix
- ½ escalunya finament picada
- 8 grans de pebre negre, aixafats
- 4 branquetes d'anet
- 1 culleradeta de farina de blat de moro
- 3 cullerades de pastís (licor d'anís)
- 100 grams de crema de llet
- Sal i pebre, segons sigui necessari.
Verdures:
- ½ cullerada de mantega
- ½ escalunya finament picada
- 150 grams de pastanagues a daus
- 150 grams de fonoll, en cubs petits
- 3 cullerades d'aigua
- ¼ de culleradeta de sal
- Una mica de pebre.
Peixos:
- ½ cullerada de mantega
- 400 grams de filets de perca
- ½ culleradeta de sal
4 racions
Elaboració
Salsa:
Bull el vi amb tots els ingredients fins amb l’anet.
Redueix el foc, cuina a foc lent i redueix el líquid fins a obtenir aproximadament 1 dl i mig.
Cola amb un colador ben fi.
Barreja la Maizena, i el pastis, afegeix a la salsa mentre agites amb un batedor, agrega la crema fresca i tot agitant, cuina a foc lent uns 5 minuts, assaona al gust.
Verdures:
Fon la mantega, afegeix l'escalunya i sofregeix fins que comenci a prendre color, agrega les pastanagues i el fonoll, afegeix aigua, tapa la cassola, i acaba de coure a foc lent, uns 5 minuts o fins que la verdura estigui al dente, assaona al gust.
Peixos:
Calenta la mantega en una paella revestida de tefló, fregeix a porcions, els filets de peix per ambos costats durant 1 minut, un cop fregit assaona amb sal.
Serveix una mica de salsa al fons del plat, col·loca sobre la salsa el peix, i al damunt reparteix unes verdures, decora amb anet, acompanya el plat amb arròs o patates cuites.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.