Fideus amb llonganissa crua, a la caçadora

Ingredients

  • 400 g de fideus gruixuts
  • Una mica de sal
  • 400 grams de bolets
  • 2 cebes mitjanes
  • 1 manat de julivert
  • 500 grams de llonganissa crua
  • 4 cullerades de mantega
  • 1 cullerada de pasta de tomàquet
  • Una mica de pebre vermell
  • 200 grams de crema batuda
  • Nou moscada ratllada

4 racions

Elaboració

Cuina la pasta en aigua bullent amb sal d'acord amb les instruccions del paquet, escórrer i reserva.
Neteja els bolets, talla a la meitat o a quarts, depenen de la mida.
Pela les cebes, i talla en anells, renta el julivert, arrenca les fulles i pica ben fines, reserva alguna fulla per adornar.
Elimina la pell de la llonganissa crua i talla a rodanxes de ½ cm de gruix.
Escalfa una cullerada de mantega en una paella, fregeix les rodanxes de llonganissa, en tandes, durant uns 3 minuts i mantén a la calor.
Salta els bolets i les cebes en l'oli del fregit fins que tinguin un bonic color daurat, afegeix la pasta de tomàquet i cuina uns instants, afegeix la crema i el pebre vermell, porta a ebullició i cuina a foc lent.
Escalfa 2 a 3 cullerades de mantega en una paella gran i salteja els fideus reservats, afegeix la llonganissa, els bolets i barreja bé, assaona amb sal i nou moscada i espolsa pel damunt el julivert i mescla bé el conjunt.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: