Fideus amb llonganissa crua, a la caçadora
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de fideus gruixuts
- Una mica de sal
- 400 grams de bolets
- 2 cebes mitjanes
- 1 manat de julivert
- 500 grams de llonganissa crua
- 4 cullerades de mantega
- 1 cullerada de pasta de tomàquet
- Una mica de pebre vermell
- 200 grams de crema batuda
- Nou moscada ratllada
4 racions
Elaboració
Cuina la pasta en aigua bullent amb sal d'acord amb les instruccions del paquet, escórrer i reserva.
Neteja els bolets, talla a la meitat o a quarts, depenen de la mida.
Pela les cebes, i talla en anells, renta el julivert, arrenca les fulles i pica ben fines, reserva alguna fulla per adornar.
Elimina la pell de la llonganissa crua i talla a rodanxes de ½ cm de gruix.
Escalfa una cullerada de mantega en una paella, fregeix les rodanxes de llonganissa, en tandes, durant uns 3 minuts i mantén a la calor.
Salta els bolets i les cebes en l'oli del fregit fins que tinguin un bonic color daurat, afegeix la pasta de tomàquet i cuina uns instants, afegeix la crema i el pebre vermell, porta a ebullició i cuina a foc lent.
Escalfa 2 a 3 cullerades de mantega en una paella gran i salteja els fideus reservats, afegeix la llonganissa, els bolets i barreja bé, assaona amb sal i nou moscada i espolsa pel damunt el julivert i mescla bé el conjunt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2301 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.