Paella de fongs a la caçadora

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 500 g de xampinyons grossos
  • 2 paquets de salsa a la caçadora (Maggi, aproximadament per ½ litre)
  • 1 ceba vermella gran
  • 1 ceba normal gran
  • 1 gra d'all gros
  • 250 g de carn fumada
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 mica de pebre negre molt gruixut
  • 1 paquet de crema fresca (Si cal)
  • 2 xilis (1 de vermell i 1 de verd)

6 racions

Elaboració

Calenta una paella gran i afegeix l'oli d'oliva.
Talla la carn a tires fines i fregeix.
Afegeix la ceba i l'all tallat a tires, continua fregint fins que les cebes estiguin daurades.
Talla els xampinyons a quarts i afegeix a la paella, a continuació, barreja bé.
Després d'uns minuts agrega el granulat dels sobres per salsa a la caçadora.
Just després aboca a la paella, aigua fins que cobreixi la major part del contingut.
Barreja, tot remenant, fins que la salsa estigui cremosa Finalment, agrega els xilis, també tallats a tires.
Si cal, afegeix a la massa la crema fresca.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

980 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: