Puré de patates amb all i parmesà
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Puré
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates farinoses
- Sal i pebre
- 2 dl de llet
- 100 g de formatge parmesà en un tros
- Nou moscada
- 3 grans d'all
- 50 grams de mantega
- 4 branquetes d'orenga
4 racions
Elaboració
Talla les patates a daus.
Cuina fins que estiguin tendres, en aigua amb sal.
Escorre bé.
Passa les patates pel passapuré o aixafa amb la matxucadora de patates.
Escalfa la llet en la mateixa paella.
Aboca les patates.
Barreja tot amb una espàtula fins a obtenir un puré suau.
Si el puré de patates és massa dur, afegeix una mica més de llet.
Ratlla el formatge parmesà i agrega a la barreja.
Assaona el puré de patates amb sal, pebre i nou moscada.
Talla els alls a rodanxes.
Fon la mantega en una cassola petita.
Afegeix l'all i cou fins que tingui un bonic color daurat.
Separa les fulles de l'orenga de les tiges.
Serveix el puré de patates, ruixa per sobre la mantega d'all i decora amb les fulles d'orenga, serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1865 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.