Estofat de pastanagues i ous

Ingredients

  • 600 grams de pastanagues
  • 40 grams de farina
  • ¼ de litre de llet
  • 1 rovell d'ou
  • 30 grams de mantega
  • 200 ml de crema de llet
  • 8 Ous
  • 1 manat de cerfull fresc
  • 200 grams de pèsols
  • 1 pessic de Sal i pebre
  • 1 mica de sucre
  • 3 rajolins de salsa Worcestershire (Salsa Anglesa)
  • 1 rajolí de suc de llimona
  • 1 manat de julivert

4 racions

Elaboració

Pastanaga:

Renta les pastanagues, pela i talla a rodanxes.
Cuina les pastanagues en aigua salada amb ¼ de litre d'aigua, durant uns 10 minuts.
Escórrer sobre un tamís i reserva l'aigua de cocció.
Cuina els ous durant 10 minuts.

Salsa:

Escalfa el greix en una paella, agrega la farina i cuina fins que agafi un
bonic color daurat.
Desglaça amb el brou de les pastanagues que hem reservat, sense deixar
de remenar, agrega la llet, i deixa coure a foc suau durant uns instants.
Assaona amb sal, pebre i una mica de sucre.
Bat els rovells d'ou i barreja amb la crema, afegeix una mica de la salsa calenta i remena bé, així el rovell no es coagula.
A poc a poc agrega la barreja preparada a la salsa i no cuines més.
Condimenta amb sal, pebre, salsa anglesa i el suc de llimona.
Pela els ous, i talla a quarts, al llarg.
Afegeix els ous i les pastanagues en la salsa calenta.
Renta el cerfull i el julivert, asseca, i separa de les tiges.
Serveix el ragut en un bol empolvorat amb el cerfull i el julivert, sobre un llit de patates o arròs.
Aquest plat, li pots afegir uns pèsols al teu gust


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2011 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: