Estofat de pastanagues i ous
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 600 grams de pastanagues
- 40 grams de farina
- ¼ de litre de llet
- 1 rovell d'ou
- 30 grams de mantega
- 200 ml de crema de llet
- 8 Ous
- 1 manat de cerfull fresc
- 200 grams de pèsols
- 1 pessic de Sal i pebre
- 1 mica de sucre
- 3 rajolins de salsa Worcestershire (Salsa Anglesa)
- 1 rajolí de suc de llimona
- 1 manat de julivert
4 racions
Elaboració
Pastanaga:
Renta les pastanagues, pela i talla a rodanxes.
Cuina les pastanagues en aigua salada amb ¼ de litre d'aigua, durant uns 10 minuts.
Escórrer sobre un tamís i reserva l'aigua de cocció.
Cuina els ous durant 10 minuts.
Salsa:
Escalfa el greix en una paella, agrega la farina i cuina fins que agafi un
bonic color daurat.
Desglaça amb el brou de les pastanagues que hem reservat, sense deixar
de remenar, agrega la llet, i deixa coure a foc suau durant uns instants.
Assaona amb sal, pebre i una mica de sucre.
Bat els rovells d'ou i barreja amb la crema, afegeix una mica de la salsa calenta i remena bé, així el rovell no es coagula.
A poc a poc agrega la barreja preparada a la salsa i no cuines més.
Condimenta amb sal, pebre, salsa anglesa i el suc de llimona.
Pela els ous, i talla a quarts, al llarg.
Afegeix els ous i les pastanagues en la salsa calenta.
Renta el cerfull i el julivert, asseca, i separa de les tiges.
Serveix el ragut en un bol empolvorat amb el cerfull i el julivert, sobre un llit de patates o arròs.
Aquest plat, li pots afegir uns pèsols al teu gust
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2011 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.