Patates bullides amb pell, fregides, i acompanyades amb ou ferrat

Ingredients

  • 1,2 kg de patates bullides amb pell
  • 4 cullerades de pa ratllat
  • Mantega
  • 1 ceba.
  • Oli
  • 8 ous
  • Sal I pebre
  • 2 branquetes de julivert

4 racions

Elaboració

Pela les patates bullides, i talla en trossos petits.
Barreja amb el pa ratllat.
Fon, abundant mantega en una paella gran.
Sofregeix les patates a foc mitjà, remenant ocasionalment, durant uns 10 minuts.
Mentrestant, talla les cebes en meitats i cada meitat a tires
En una segona paella, amb una mica d'oli, fregeix els ous.
Agrega la ceba a les patates i fregeix durant uns 5 minuts.
Serveix les patates i els ous assaonats amb sal i pebre.
Pica el julivert i escampa pel damunt.
Serveix aquest plat amb una bona amanida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2752 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: