Patates bullides amb pell, fregides, i acompanyades amb ou ferrat
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,2 kg de patates bullides amb pell
- 4 cullerades de pa ratllat
- Mantega
- 1 ceba.
- Oli
- 8 ous
- Sal I pebre
- 2 branquetes de julivert
4 racions
Elaboració
Pela les patates bullides, i talla en trossos petits.
Barreja amb el pa ratllat.
Fon, abundant mantega en una paella gran.
Sofregeix les patates a foc mitjà, remenant ocasionalment, durant uns 10 minuts.
Mentrestant, talla les cebes en meitats i cada meitat a tires
En una segona paella, amb una mica d'oli, fregeix els ous.
Agrega la ceba a les patates i fregeix durant uns 5 minuts.
Serveix les patates i els ous assaonats amb sal i pebre.
Pica el julivert i escampa pel damunt.
Serveix aquest plat amb una bona amanida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2547 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.