Risotto de bolets amb pernil picat
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 escalunya
- 1 gra d'all
- Oli d'oliva
- 250 grams d'arròs
- 1,250 litres de brou vegetal
- 100 grams de pernil cuit
- 300 grams de bolets barrejats
- 40 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
- 100 grams de iogurt natural
- Sal i pebre acabat de moldre
- 2 cullerades de cibulet picat
4 racions
Elaboració
Pela l'escalunya i l'all i pica finament.
Sua en una paella amb dues cullerades d’oli fins que es torni transparent.
Salta breument l’arròs i aboca brou fins que l’arròs quedi cobert, mentrestant agita contínuament, quan hagi absorbit el brou repeteix el proses, afegint brou poc a poc fins que el risotto estigui al dente.
Talla el pernil a daus.
Neteja els xampinyons i si es necessari talla més petits.
Fregeix el bolets en una paella amb 2 cullerades d'oli i assaona amb sal i pebre.
Barreja el pernil, els xampinyons, el formatge parmesà i el iogurt en el risotto, empolvora amb el cibulet picat i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1950 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.