Risotto de bolets amb pernil picat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 escalunya
  • 1 gra d'all
  • Oli d'oliva
  • 250 grams d'arròs
  • 1,250 litres de brou vegetal
  • 100 grams de pernil cuit
  • 300 grams de bolets barrejats
  • 40 grams de formatge parmesà acabat de ratllar
  • 100 grams de iogurt natural
  • Sal i pebre acabat de moldre
  • 2 cullerades de cibulet picat

4 racions

Elaboració

Pela l'escalunya i l'all i pica finament.
Sua en una paella amb dues cullerades d’oli fins que es torni transparent.
Salta breument l’arròs i aboca brou fins que l’arròs quedi cobert, mentrestant agita contínuament, quan hagi absorbit el brou repeteix el proses, afegint brou poc a poc fins que el risotto estigui al dente.
Talla el pernil a daus.
Neteja els xampinyons i si es necessari talla més petits.
Fregeix el bolets en una paella amb 2 cullerades d'oli i assaona amb sal i pebre.
Barreja el pernil, els xampinyons, el formatge parmesà i el iogurt en el risotto, empolvora amb el cibulet picat i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1950 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: