Maionesa d'estragó

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 20 grams d'estragó
  • 1 llimona
  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada de mostassa suau
  • 2 dl d'oli de gira-sol
  • Sal i pebre.

1 racions

Elaboració

Pica l'estragó ben fi.
Prem la meitat de la llimona, i talla en grills la resta.
Posa l'estragó, l'ou, la mostassa i el suc de llimona en un got alt.
Aboca lentament un raig fi d'oli, remenant constantment a la barreja d'ou.
Assaona amb sal i pebre.
Posa en un pot de vidre i conserva a la nevera uns quants dies.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2778 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: