Maionesa d'estragó
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 20 grams d'estragó
- 1 llimona
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada de mostassa suau
- 2 dl d'oli de gira-sol
- Sal i pebre.
1 racions
Elaboració
Pica l'estragó ben fi.
Prem la meitat de la llimona, i talla en grills la resta.
Posa l'estragó, l'ou, la mostassa i el suc de llimona en un got alt.
Aboca lentament un raig fi d'oli, remenant constantment a la barreja d'ou.
Assaona amb sal i pebre.
Posa en un pot de vidre i conserva a la nevera uns quants dies.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2778 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.