Pasta gratinada
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Pasta
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de pasta, per exemple macarrons
- Sal
- 200 grams de formatge, per exemple appenzell o tilsiter
- 30 grams de galetes salades
- 3 branquetes de julivert
- 1 cullerada i ½ de cebes rostides
- 180 grams de crema per cuina
- 2 ous
- Pebre acabat de moldre.
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Cuina la pasta al dente, simplement en aigua amb sal.
Ratlla el formatge amb el ratllador gruixut.
Aixafa les galetes.
Pica el julivert ben fi, i barreja amb les galetes i les cebes. Escorre la pasta, i torna a la paella.
Bat els ous amb la crema, la sal i el pebre i assaona amb sal i pebre.
Agrega una mica de formatge i una mica de galetes a la pasta. Barreja bé, i aboca en un motlle greixat, per coure al forn.
Escampa la resta de la barreja de galeta, julivert i ceba, pel damunt.
Col·loca la safata a la part superior del forn, i gratina durant uns 10 a 15 minuts. Per aquesta amanida encaixa.
Aquest plat l'acompanya molt bé, una bona amanida mixta
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1599 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.