Pizza de patata amb mongeta verda i cansalada
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 safata d'enfornar
- 800 grams de patates farinoses
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Sal
- Pebre
- 1 ceba
- 50 grams de cansalada en llesques
- 200 grams de mongetes verdes
- 160 grams de formatge Mozzarella
- 4 branquetes de sajolida
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 180 graus.
Renta les patates i talla a rodanxes fines.
Barreja les patates amb l'oli, i assaona amb sal i pebre.
Talla la ceba en cèrcols fins i agrega a la barreja anterior, aboca a la safata folrada en paper de forn.
Talla la cansalada a tires fines, i distribueix pel damunt.
Col·loca la safata a la meitat inferior del forn durant aproximadament uns 30 minuts.
Mentrestant, agrega per sobre les mongetes verdes, cuites prèviament al dente, refredades amb aigua freda i ben escorregudes.
Distribueix la mozzarella pel damunt i assaona amb sal i pebre
Enforna de 5 a 10 minuts més, o fins que es fongui el formatge.
Escampa la sajolida sobre la pizza de patata i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1643 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.