Gelat amb pesto dolc

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per el pesto dolc:

  • 25 grams d'ametlles mòltes
  • 1 manat d'alfàbrega (20 grams de fulles)
  • 20 grams de sucre
  • 1 cullerada d'oli d'oliva verge
  • ½ llimona orgànica (una mica de pell ratllada i ½ cullerada de suc)
  • 2 cullerades de crema agra gelada
  • 20 grams de merenga esmicolada gruixuda

2 racions

Elaboració

Per el pesto dolc:

Aixafa finament, en el morter, les ametlles, l'alfàbrega, el sucre, l'oli, la ratlladura i el suc de llimona.
Serveix 1 bola de gelat en un plat, pel damunt escampa el merengue i a sobre, el pesto dolc.
Decora amb unes fulles d'alfàbrega.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2313 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
Amigues i amics del fòrum:
M'absento per dues setmanes, me'n vaig a passar uns dies a Cadaqués.
Us desitjo a tots, unes bones vacances i la resta de l'estiu.
Amb una forta abraçada
Joan.c
Quim Lleonart diu:
Amic Joan, que tinguis unes bones vacances i ja ens retrobarem a la tornada.
Rep una forta abraçada. Quim.

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: