Gaspatxo amb carabassó i ou

Ingredients

  • 4 carabassons
  • 50 grams de pa de motlle sense crosta
  • 40 grams de pebrot verd
  • 30 grams de ceba
  • 4 ous cuits
  • Vinagre al gust
  • Alfàbrega
  • Tomàquets xerri
  • 40 grams d'oli d'oliva verge extra
  • Sal

4 racions

Elaboració

Pela els carabassons i talla'ls per la meitat longitudinalment, a continuació, treu les llavors amb una cullera parisenca, i talla en fines mitges anelles.
Sala i deixa en un colador, perquè eliminin la seva aigua, durant aproximadament mitja hora.
Posa les llesques de pa a remulla en el vinagre.
Esprem el carabassó de la seva aigua i tritura en una liquadora amb una gran cullerada d'alfàbrega, 150 grams d'aigua, el pebrot tallat en petits trossos, 30 grams de rodanxes de ceba, 40 grams d'oli i el pa espremut.
Mentre tritures, afegeix 100 grams addicionals d'aigua, de manera que obtinguis una salsa suau i homogènia, corregeix de sal si és necessari.
Ratlla els ous cuits.
Distribueix el gaspatxo en 4 tasses, i decora amb l'ou ratllat i rodanxes de tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2973 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: