Gaspatxo amb carabassó i ou
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 carabassons
- 50 grams de pa de motlle sense crosta
- 40 grams de pebrot verd
- 30 grams de ceba
- 4 ous cuits
- Vinagre al gust
- Alfàbrega
- Tomàquets xerri
- 40 grams d'oli d'oliva verge extra
- Sal
4 racions
Elaboració
Pela els carabassons i talla'ls per la meitat longitudinalment, a continuació, treu les llavors amb una cullera parisenca, i talla en fines mitges anelles.
Sala i deixa en un colador, perquè eliminin la seva aigua, durant aproximadament mitja hora.
Posa les llesques de pa a remulla en el vinagre.
Esprem el carabassó de la seva aigua i tritura en una liquadora amb una gran cullerada d'alfàbrega, 150 grams d'aigua, el pebrot tallat en petits trossos, 30 grams de rodanxes de ceba, 40 grams d'oli i el pa espremut.
Mentre tritures, afegeix 100 grams addicionals d'aigua, de manera que obtinguis una salsa suau i homogènia, corregeix de sal si és necessari.
Ratlla els ous cuits.
Distribueix el gaspatxo en 4 tasses, i decora amb l'ou ratllat i rodanxes de tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2973 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.