Patates farcides amb cansalada
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Patates:
- 12 patates mitjanes que no siguin farinoses.
- Sal
- 1 culleradeta de comí
- 2 manats de cibulet
- 180 grams de formatge Gouda
- Pebre
- 12 llesques de cansalada magra
- 10 grams de mantega.
Salsa:
- 100 grams de crema agra
- 300 grams de iogurt
- 2 grans d'all
- 1 escalunya
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Patates:
Renta bé les patates.
Cuina amb el comí i sal.
Escorre les patates, pela i tallar per la meitat longitudinalment. Amb una cullera parisenca buida amb cura les meitats de patata i deixa de banda.
Esbandeix el cibulet, asseca i talla en cèrcols ben fins.
Talla el formatge Gouda en cubs petits.
Reserva 1 cullerada de cibulet picat per adornar.
Barreja el formatge amb el cibulet i assaona amb sal i pebre.
Preescalfa el forn a 200 graus.
Omple cada meitat de patata amb la barreja de formatge i col·loca a sobre cada meitat una altra meitat, després embolica les patates, amb un tall de cansalada i posa en una safata per enfornar.
Fon la mantega i pinzella les patates.
Enforna les patates i cou uns 15 minuts.
Retira del forn i col·loca en un plat.
Abans de servir escampa, pel damunt la resta de cibulet
Salsa:
Barreja 100 grams de crema agra amb 300 grams de iogurt natural.
Prem 2 grans d'all i pica finament l'escalunya, agrega al iogurt i assaona amb sal i pebre, serveix amb les patates.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1653 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.