Púding d'albercoc
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Per a 4 motlles a 1,8 dl
- 8 petits albercocs
- 2 ous
- 40 grams de sucre
- 1 beina de vainilla
- 1 dl de llet
- 1 dl de nata líquida
- Sucre en pols per empolvorar.
4 racions
Elaboració
Talla els albercocs per la meitat.
Col·loca a cada motlle una meitat d'albercoc.
Posa una font per gratinar al centre del forn per al bany maria.
Aboca aproximadament 2 cm d'altura d'aigua.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Bat bé els ous i el sucre fins que es torni una crema de color clar.
Talla la vainilla al llarg i raspa les llavors, afegeix a la mescla de llet i la nata, i cuina fins al punt d'ebullició.
Agrega la crema de vainilla calenta, a la crema d'ous i sucre preparada.
Aboca sobre els albercocs.
Col·loca els motlles en el bany d'aigua.
Cuina durant uns 20 minuts al forn.
Retira i deixar refredar.
Al moment de servir escampa pel damunt amb sucre en pols.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1730 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.