Tàrtar d'ous amb espinacs

Ingredients

Tàrtar:

  • 6 a 8 ous
  • 100 grams de mató
  • 1 culleradeta de mostassa
  • ¼ de cogombre, tallat en cubs petits
  • 2 o 3 cogombrets en vinagre tallats en cubs petits
  • 1 cullerada d'estragó
  • 1 cullerada de cibulet finament picat.
  • Sal, pebre, i pebre vermell
  • 1 a 2 cullerades de llet, segons sigui necessari

Espinacs:

  • 1 kg d'espinacs
  • 1 gra d'all, a rodanxes
  • Mantega per cuinar
  • ½ culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Tàrtar:

Bull els ous 10 minuts, amb l'aigua suficient.
Deixa que es refredin una mica.
Barreja bé, el mato amb la mostassa, el cogombre fresc, els cogombres en vinagre, l'estragó, la sal, el pebre i el pebre vermell.
Pela els ous, i talla en cubs petits, barreja amb cura en la massa del mató.
Si cal liquar, agrega una mica de llet.

Espinacs:

Cuina els espinacs al vapor amb l'all i la mantega.
Afegeix sal.
Cuina fins que totes les fulles s'han ensorrat.
Col·loca el tàrtar i els espinacs en els plats i escampa el cibulet picat ben fi, pel damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3880 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: