Rossinyols amb salsa de crema

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 100 grams de carn seca o pernil serra
  • 2 cebes
  • 250 grams de rossinyols, frescos
  • 400 grams de pasta
  • sal
  • 1 cullerada d'oli
  • 375 ml de brou de verdures
  • 2 cullerades de crema fresca
  • Pebre molt
  • Pebre vermell

4 racions

Elaboració

Pela i pica la ceba.
Talla la cansalada a trossos, petits.
Neteja els rossinyols.
Escalfa l'oli i fregeix la cansalada a trossets, agrega i salteja la ceba, un cop feta afegeix els bolets i cuina.
Agrega el brou de verdures i continua la cocció.
Afegeix la crema fresca i remena bé.
Condimenta amb sal, pebre i pebre vermell.
Cou la pasta i serveix amb la salsa ben calenta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2391 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: