Rossinyols amb salsa de crema
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de carn seca o pernil serra
- 2 cebes
- 250 grams de rossinyols, frescos
- 400 grams de pasta
- sal
- 1 cullerada d'oli
- 375 ml de brou de verdures
- 2 cullerades de crema fresca
- Pebre molt
- Pebre vermell
4 racions
Elaboració
Pela i pica la ceba.
Talla la cansalada a trossos, petits.
Neteja els rossinyols.
Escalfa l'oli i fregeix la cansalada a trossets, agrega i salteja la ceba, un cop feta afegeix els bolets i cuina.
Agrega el brou de verdures i continua la cocció.
Afegeix la crema fresca i remena bé.
Condimenta amb sal, pebre i pebre vermell.
Cou la pasta i serveix amb la salsa ben calenta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2391 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.