Crema de mascarpone amb peres i nabius
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 3 peres petites madures, per ex. Williams
- Una mica de suc de llimona
- 225 grams de mascarpone
- 3 cullerades de sucre
- 1 pessic de gingebre en pols
- 1 culleradeta de vainilla.
Nabius:
- 150 grams de nabius
- Una mica de suc de llimona
- Sucre per al tornejat
- Sucre en pols
2 racions
Elaboració
Crema:
Impregna bé les peres amb suc de llimona i ratlla amb el ratllador de forats grossos
en un recipient.
Barreja immediatament amb els ingredients restants.
Distribueix en gots per postra.
Nabius:
Ruixa els nabius amb el suc de llimona i el sucre, i barreja amb la crema.
Escampa sucre en pols pel damunt.
Refrigera a la nevera fins al moment de servir.
Pots ometre el gingebre.
Notes
Pots preparar la recepta, amb qualsevol fruita del bosc, fresca o congelada.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1453 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.