Crema de mascarpone amb peres i nabius

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Crema:

  • 3 peres petites madures, per ex. Williams
  • Una mica de suc de llimona
  • 225 grams de mascarpone
  • 3 cullerades de sucre
  • 1 pessic de gingebre en pols
  • 1 culleradeta de vainilla.

Nabius:

  • 150 grams de nabius
  • Una mica de suc de llimona
  • Sucre per al tornejat
  • Sucre en pols

2 racions

Elaboració

Crema:

Impregna bé les peres amb suc de llimona i ratlla amb el ratllador de forats grossos
en un recipient.
Barreja immediatament amb els ingredients restants.
Distribueix en gots per postra.

Nabius:

Ruixa els nabius amb el suc de llimona i el sucre, i barreja amb la crema.
Escampa sucre en pols pel damunt.
Refrigera a la nevera fins al moment de servir.
Pots ometre el gingebre.

Notes

Pots preparar la recepta, amb qualsevol fruita del bosc, fresca o congelada.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1453 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: