Amanida de maduixes amb merenga
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de maduixes
- 1 cullerada de suc de llimona
- 3 a 4 cullerades de suc de taronja
- 2 cullerades de sucre
- 1 culleradeta de sucre de vainilla
- 2 dl i ½ de crema
- ½ paquet de sucre de vainilla
- 90 grams de merengue, trencat en trossos.
4 racions
Elaboració
Talla les maduixes a quarts, barreja amb suc de llimona i taronja, sucre i una culleradeta de sucre de vainilla.
Tritura la meitat, fins a obtenir un puré ben fi, i reserva l'altra meitat
Bat la crema i el sucre de vainilla fins que estigui ben rígida.
Agrega el puré de maduixes i barreja bé el conjunt.
Omple els gots amb capes de l'altra meitat de les maduixes reservades, de puré de maduixa i trossos de merengues.
I serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.