Salsifís fregits
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 llimona
- 600 grams de salsifís
- Sal
- 3 cullerades d'oli d'oliva
- ½ remet de julivert
- Pebre
4 racions
Elaboració
Ratlla finament la pela de llimona.
Prem el suc de la llimona i reserva.
Prepara un recipient amb abundant aigua i 2 cullerades de suc de llimona.
Pela els salsifís amb aigua corrent, i posa immediatament en l'aigua de llimona.
Talla a trossos d'uns 10 cm de llarg.
Els salsifís gruixuts talla'ls al llarg o en quarts.
Bull els salsifís en aigua de llimona i sal, tardaran uns 10 a 15 minuts per estar cuits.
Retira la verdura i deixa escorre bé.
Calenta la pell ratllada de la llimona en l'oli.
Fregeix els salsifís a foc mitjà durant uns 5 minuts.
Pica el julivert ben fi i escampa pel damunt de la verdura.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1894 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.