Salsifís fregits

Ingredients

  • 1 llimona
  • 600 grams de salsifís
  • Sal
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • ½ remet de julivert
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Ratlla finament la pela de llimona.
Prem el suc de la llimona i reserva.
Prepara un recipient amb abundant aigua i 2 cullerades de suc de llimona.
Pela els salsifís amb aigua corrent, i posa immediatament en l'aigua de llimona.
Talla a trossos d'uns 10 cm de llarg.
Els salsifís gruixuts talla'ls al llarg o en quarts.
Bull els salsifís en aigua de llimona i sal, tardaran uns 10 a 15 minuts per estar cuits.
Retira la verdura i deixa escorre bé.
Calenta la pell ratllada de la llimona en l'oli.
Fregeix els salsifís a foc mitjà durant uns 5 minuts.
Pica el julivert ben fi i escampa pel damunt de la verdura.
Assaona amb sal i pebre i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1894 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: