Raïm amb crema d'avellanes

Ingredients

Crema:

  • 50 grams d'avellanes triturades
  • 5 dl de llet
  • 2 cullerades de fècula de blat de moro
  • 6 cullerades de sucre
  • 2 culleradetes de sucre de vainilla
  • 2 ous
  • 1,5 dl de crema, batuda.

Raïm:

  • 400 grams de raïm de colors, tallats a la meitat i sense llavors Unes gotes de suc de llimona
  • 1 a 2 cullerades Grappa o suc de taronja
  • 2 a 3 cullerades de sucre.

4 racions

Elaboració

Crema:

Torra les avellanes en una paella, remenant constantment i deixa refredar, separa de 2 a 3 cullerades pel guarniment a un costat i la resta les tritures una mica gruixudes.
Porta, remenant constantment, just al punt d'ebullició, la llet, amb el midó de blat de moro, el sucre, el sucre de vainilla i els ous.
Aboca en un bol, i deixa refredar, remenant sovint.
Barreja les avellanes torrades amb la crema.
Barreja, dolçament, la crema batuda amb la crema.

Raïm:

Barreja el raïm amb la resta d'ingredients, i marina breument.
Distribueix en els gots.
Aboca la crema i adorna amb les avellanes reservades.
Si t'agrada, pots finalment, guarní amb unes rosetes de nata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2033 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: