Raïm amb crema d'avellanes
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Crema:
- 50 grams d'avellanes triturades
- 5 dl de llet
- 2 cullerades de fècula de blat de moro
- 6 cullerades de sucre
- 2 culleradetes de sucre de vainilla
- 2 ous
- 1,5 dl de crema, batuda.
Raïm:
- 400 grams de raïm de colors, tallats a la meitat i sense llavors Unes gotes de suc de llimona
- 1 a 2 cullerades Grappa o suc de taronja
- 2 a 3 cullerades de sucre.
4 racions
Elaboració
Crema:
Torra les avellanes en una paella, remenant constantment i deixa refredar, separa de 2 a 3 cullerades pel guarniment a un costat i la resta les tritures una mica gruixudes.
Porta, remenant constantment, just al punt d'ebullició, la llet, amb el midó de blat de moro, el sucre, el sucre de vainilla i els ous.
Aboca en un bol, i deixa refredar, remenant sovint.
Barreja les avellanes torrades amb la crema.
Barreja, dolçament, la crema batuda amb la crema.
Raïm:
Barreja el raïm amb la resta d'ingredients, i marina breument.
Distribueix en els gots.
Aboca la crema i adorna amb les avellanes reservades.
Si t'agrada, pots finalment, guarní amb unes rosetes de nata
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2033 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.