Crema de iogurt i mascarpone
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de iogurt
- 150 grams de mascarpone
- 2 cullerades de mel líquida
- 250 grams de maduixes
- 50 grams de galetes amaretti
4 racions
Elaboració
Barreja bé amb la batedora, el iogurt, el mascarpone i la mel.
Reserva 4 maduixes per decorar.
Talla la resta en trossos, i barreja amb la crema.
Distribueix la crema en 4 bols o gots.
Aixafa les galetes amaretti i estén sobre la crema abans de servir.
Talla a rodanxes, les maduixes reservades, i adorna pel damunt de la crema.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1420 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.