Crema de iogurt i mascarpone

Ingredients

  • 500 grams de iogurt
  • 150 grams de mascarpone
  • 2 cullerades de mel líquida
  • 250 grams de maduixes
  • 50 grams de galetes amaretti

4 racions

Elaboració

Barreja bé amb la batedora, el iogurt, el mascarpone i la mel.
Reserva 4 maduixes per decorar.
Talla la resta en trossos, i barreja amb la crema.
Distribueix la crema en 4 bols o gots.
Aixafa les galetes amaretti i estén sobre la crema abans de servir.
Talla a rodanxes, les maduixes reservades, i adorna pel damunt de la crema.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: