Espaguetis amb all, oli, escamarlans i musclos

Ingredients

  • 4 grans d'all
  • 1 peperoncino
  • 1 manat de julivert
  • 500 grams d'espagueti
  • Sal
  • 4 cullerades d'oli d'oliva
  • 4 escamarlans , talla la closca per la part del ventre
  • 8 vieires
  • Pebre
  • 1 llimona

4 racions

Elaboració

Pica finament 3 alls i el bitxo.
Talla el gra d'all restant a rodanxes fines.
Pica el julivert ben fi.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca en un recipient.
Fregeix breument el peperoncino i l'all, en una mica d'oli.
Assaona amb sal.
Salteja, en una paella antiadherent, les rodanxes d'all en una mica d'oli.
Afegeix els escamarlans, i fregeix per les dues parts uns 5 minuts. Després de 2 minuts, afegeix les vieires, i acaba de fregir tot junt.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja del peperoncino l'all i el julivert als espaguetis i assaona amb sal i pebre.
Decora sobre els espaguetis les vieires, els escamarlans i una rodanxa de llimona.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1945 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: