Espaguetis amb all, oli, escamarlans i musclos
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 grans d'all
- 1 peperoncino
- 1 manat de julivert
- 500 grams d'espagueti
- Sal
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- 4 escamarlans , talla la closca per la part del ventre
- 8 vieires
- Pebre
- 1 llimona
4 racions
Elaboració
Pica finament 3 alls i el bitxo.
Talla el gra d'all restant a rodanxes fines.
Pica el julivert ben fi.
Cuina els espaguetis en aigua bullent amb sal fins que estiguin al dente.
Aboca en un recipient.
Fregeix breument el peperoncino i l'all, en una mica d'oli.
Assaona amb sal.
Salteja, en una paella antiadherent, les rodanxes d'all en una mica d'oli.
Afegeix els escamarlans, i fregeix per les dues parts uns 5 minuts. Després de 2 minuts, afegeix les vieires, i acaba de fregir tot junt.
Assaona amb sal i pebre.
Barreja del peperoncino l'all i el julivert als espaguetis i assaona amb sal i pebre.
Decora sobre els espaguetis les vieires, els escamarlans i una rodanxa de llimona.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1945 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.