Canelons d'estiu
Categoria:
Arrossos i pastes
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 300 grams de mongetes
- 200 grams de bledes
- 200 grams de tomàquets xerri
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 dl d'aigua
- 4 dl de salsa de tomàquet
- Sal, i pebre
- 2 rotlles de massa (125 grams)
- 200 grams de formatge taleggio.
4 racions
Elaboració
Pica la ceba i l'all.
Neteja i pica a trossos la mongeta i les bledes.
Talla a meitats els tomàquets.
Escalfar l'oli en una paella gran.
Sofregeixi la ceba, l'all i les verdures durant uns 5 minuts.
Desglaça amb aigua.
Deixa que bulli breument a foc lent.
Aboca la meitat de la salsa de tomàquet.
Assaona amb sal i pebre.
Retira la paella del foc i deixa refredar les hortalisses.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Desenrotlla la pasta i tallat a quarts.
Posa en cada quart de massa 2 cullerades de verdures, i don forma als canalons.
Col·loca els canelons en una safata de forn.
Afegeix la resta de verdures i la salsa de tomàquet.
Distribueix pessics de formatge Taleggio sobre els canelons.
Posa la safata al centre del forn i cou durant uns 45 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2510 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.