Canelons d'estiu

Ingredients

  • 1 ceba
  • 1 gra d'all
  • 300 grams de mongetes
  • 200 grams de bledes
  • 200 grams de tomàquets xerri
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 dl d'aigua
  • 4 dl de salsa de tomàquet
  • Sal, i pebre
  • 2 rotlles de massa (125 grams)
  • 200 grams de formatge taleggio.

4 racions

Elaboració

Pica la ceba i l'all.
Neteja i pica a trossos la mongeta i les bledes.
Talla a meitats els tomàquets.
Escalfar l'oli en una paella gran.
Sofregeixi la ceba, l'all i les verdures durant uns 5 minuts.
Desglaça amb aigua.
Deixa que bulli breument a foc lent.
Aboca la meitat de la salsa de tomàquet.
Assaona amb sal i pebre.
Retira la paella del foc i deixa refredar les hortalisses.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Desenrotlla la pasta i tallat a quarts.
Posa en cada quart de massa 2 cullerades de verdures, i don forma als canalons.
Col·loca els canelons en una safata de forn.
Afegeix la resta de verdures i la salsa de tomàquet.
Distribueix pessics de formatge Taleggio sobre els canelons.
Posa la safata al centre del forn i cou durant uns 45 minuts.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2510 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: