Crostini de bolets
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Canapès
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 grams de bolets
- 2 cebes petites
- 1 gra d'all
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 manat de julivert
- 1 manat d'alfàbrega
- 75 g de mantega, estovada
- Sal i pebre negre
6 racions
Elaboració
Neteja els fongs i talla a rodanxes fines.
Pica finament les cebes i l'all.
Talla ben fi el julivert i l'alfàbrega.
Sofregeix la ceba i l'all en oli d'oliva.
Posa el foc fort i afegeix els bolets.
Salteja durant 5 minuts fins que el líquid que desprenen es redueixi totalment.
Retira del foc, assaona al gust, barreja les herbes, picades fines i deixa refredar.
Finalment, fes un puré en el cúter, amb tots els ingredients.
Col·loca sobre el pa torrat i serveix immediatament
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2026 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.