Patates amb botifarra crua i xucrut
Categoria:
Altres
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 800 grams de patates, ceroses.
- Sal
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli
- 4 salsitxes, a 70 g
- 400 g de col
- Pebre, negre molt
- 1 manat de cibulet.
4 racions
Elaboració
Pela les patates, talla a daus, i bull en aigua amb sal durant uns 7 minuts, retira i escorre.
Pela la ceba i talla a daus.
Calenta 2 cullerades d'oli i fregeix les salsitxes per tots els cantons, retira una vegada cuites.
En el mateix oli de fregir les botifarres cuina les patates juntament amb la ceba durant uns 10 minuts o fins que estiguin daurades.
Talla les salsitxes a rodanxes.
Salpebre les patates.
Afegeix la salsitxa i la xucrut afluixada amb una forquilla, i continua fregint durant uns minuts mes.
Una vegada que es dauri la col, escampa els anells de cibulet per sobre i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2081 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.