Patates amb botifarra crua i xucrut

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 800 grams de patates, ceroses.
  • Sal
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli
  • 4 salsitxes, a 70 g
  • 400 g de col
  • Pebre, negre molt
  • 1 manat de cibulet.

4 racions

Elaboració

Pela les patates, talla a daus, i bull en aigua amb sal durant uns 7 minuts, retira i escorre.
Pela la ceba i talla a daus.
Calenta 2 cullerades d'oli i fregeix les salsitxes per tots els cantons, retira una vegada cuites.
En el mateix oli de fregir les botifarres cuina les patates juntament amb la ceba durant uns 10 minuts o fins que estiguin daurades.
Talla les salsitxes a rodanxes.
Salpebre les patates.
Afegeix la salsitxa i la xucrut afluixada amb una forquilla, i continua fregint durant uns minuts mes.
Una vegada que es dauri la col, escampa els anells de cibulet per sobre i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2081 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: