Fusilli amb salsa de crema i pernil iberic
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 escalunyes
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- ½ culleradeta de farina
- 1 dl de brou vegetal
- 2,5 dl nata líquida
- Flor de sal
- Nou moscada
- 100 grams de pernil iberic
- 50 grams de ruca
- 400 grams de fusilli
- Sal i pebre
- 2 ous
4 racions
Elaboració
Pica les escalunyes.
Ofega bé en oli a foc mitjà.
Escampa-hi la farina.
Aboca el brou i deixa reduir a la meitat.
Afegeix la crema, i cuina fins que la salsa espesseixi.
Condimenta la salsa amb flor de sal i nou moscada ratllada. Talla el pernil iberic en tires amples i la ruca en trossos grans.
Cou la pasta al dente, en aigua bullent amb sal.
Escórre bé.
Amb la matreixa aigua bull els ous durant 10 minuts, retira i refreda amb aigua freda
Barreja la pasta amb la salsa, el pernil ibèric i la ruca.
Serveix de seguida en plats fondos i adornat amb una meitat d’ou du i pebre resent molt.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1499 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.