Cassola amb xucrut i carn picada
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 cullerades d'oli
- 600 grams de carn picada
- Sal i pebre
- 500 grams de xucrut
- 1 culleradeta de llavors de coriandre
- 1 culleradeta de pebre vermell dolç
- 1 llauna de tomàquet (a trossos)
- Sucre
- 4 branquetes de julivert
- 4 cullerades de crema agra
4 racions
Elaboració
Escalfa l'oli en una paella i fregeix a foc ben fort, la carn picada i assaona amb sal.
Escórrer la xucrut, afegeix a la carn i segueix cuina'n 5 minuts més a foc mitjà.
Aixafa les llavors de coriandre i junt amb el pebre vermell, passa a la paella.
Agrega els tomàquets, assaona amb sal, pebre i 1 mica de sucre i cou a foc lent cobert, durant uns 20 minuts.
Arrenca les fulles de julivert de les tiges i pica les.
Serveix en els plats, el preparat de xucrut i carn picada, agrega la crema agra pel damunt i empolvora amb julivert picat ben fi.
Acompanya el plat amb unes patates fetes al vapor
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2173 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.