Pastís de pernil i espàrrecs
Categoria:
Altres
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Safata de forn
- 500 grams d'espàrrecs verds
- ½ dl de llet
- 1,5 dl de crema
- 50 grams de pernil cuit
- 30 grams d'olives negres
- 2 ous
- 1 massa de pasta fullada
- 2 cullerades de formatge parmesà
- Sal i pebre acabat de moldre
4 racions
Elaboració
Renta els espàrrecs, pela i descarta generosament la part llenyosa.
En una safata perforada per cuinar al vapor (100 graus depenen del gruix) cuina els espàrrecs de 6 a 8 minuts.
Talla 5 esparracs a rodanxes fines.
Tritura la resta d'espàrrecs, amb la llet, la crema, el formatge parmesà i els ous fins a obtenir un puré ben fi.
Assaona la crema d'espàrrecs, amb sal i pebre.
Talla el pernil a tires fines, i pica les olives sense el pinyol a daus més aviat grossos.
Col·loca la massa de pasta fullada estirada, en la safata d'enfornar.
Reparteix uniformement, les rodanxes d'espàrrecs, les tires de pernil i les olives, sobre la massa.
Aboca la crema d'espàrrecs, sobre el farciment.
Preescalfa el forn a 200 graus, amb aire calent, col·loca la safata al centre del forn i cuina durant uns 25 a 30 minuts o fins que el pastís prengui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2370 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.