Truita amb ceba tendra i pebrots
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 180 grams de pebrot vermell i verd, nets
- 140 grams de tonyina en aigua, escorreguda
- 6 ous
- 2 cebes tendres
- Julivert
- Oli d'oliva verge extra
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla els pebrots a tires i fregeix en una paella amb una mica d'oli i sal al voltant d'uns 5 minuts.
Retira els pebrots i, a la mateixa paella greixada amb una altra cullerada d'oli, fregeix durant 4 minuts les cebes tallades a rodanxes, a continuació, apaga el foc i afegeix, la tonyina picada, el julivert picat, i salpebre al gust.
En un bol, bat els ous amb una mica de sal, regira amb les cebes tendres, ja en fred, després s'aboca la barreja en una paella greixada que pugui anar al forn.
Mantén la paella durant un parell de minuts a la flama fins que els ous comencen a coagular, i després disposa, per sobre, els pebrots, enforna la truita i cuina a 180 graus durant aproximadament uns 15 minuts.
Transfereix la truita a un plat de servir.
Talla porcions i serveix calenta o a temperatura ambient.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3125 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.