Truita amb ceba tendra i pebrots

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 180 grams de pebrot vermell i verd, nets
  • 140 grams de tonyina en aigua, escorreguda
  • 6 ous
  • 2 cebes tendres
  • Julivert
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla els pebrots a tires i fregeix en una paella amb una mica d'oli i sal al voltant d'uns 5 minuts.
Retira els pebrots i, a la mateixa paella greixada amb una altra cullerada d'oli, fregeix durant 4 minuts les cebes tallades a rodanxes, a continuació, apaga el foc i afegeix, la tonyina picada, el julivert picat, i salpebre al gust.
En un bol, bat els ous amb una mica de sal, regira amb les cebes tendres, ja en fred, després s'aboca la barreja en una paella greixada que pugui anar al forn.
Mantén la paella durant un parell de minuts a la flama fins que els ous comencen a coagular, i després disposa, per sobre, els pebrots, enforna la truita i cuina a 180 graus durant aproximadament uns 15 minuts.
Transfereix la truita a un plat de servir.
Talla porcions i serveix calenta o a temperatura ambient.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3301 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: