Truita amb albergínies

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 350 grams d'albergínies
  • 30 grams de formatge parmesà ratllat
  • 8 ous
  • Oliva verge extra
  • Orenga fresc
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Talla les albergínies en tires.
Posa 2 cullerades d'oli en una paella (24 cm).
Sala l'albergínia, cobreix i cuina a foc alt, perquè perdi l'aigua de vegetació durant la cocció.
Després d'uns minuts afegeix un gran pessic de fulles d'orenga fresc i continua la cocció durant altres 5 minuts, sempre a foc viu i cobert.
Bat els ous amb el formatge parmesà, una mica de sal i pebre acabat de moldre.
Aboca els ous batuts i l'albergínia i mou amb una forquilla perquè es distribueixi de manera uniforme.
Cuina la truita, a foc mitjà, durant uns 10 minuts, girant després de 5 minuts, amb l'ajuda d'una coberta.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4182 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: