Truita amb albergínies
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Truita
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 350 grams d'albergínies
- 30 grams de formatge parmesà ratllat
- 8 ous
- Oliva verge extra
- Orenga fresc
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Talla les albergínies en tires.
Posa 2 cullerades d'oli en una paella (24 cm).
Sala l'albergínia, cobreix i cuina a foc alt, perquè perdi l'aigua de vegetació durant la cocció.
Després d'uns minuts afegeix un gran pessic de fulles d'orenga fresc i continua la cocció durant altres 5 minuts, sempre a foc viu i cobert.
Bat els ous amb el formatge parmesà, una mica de sal i pebre acabat de moldre.
Aboca els ous batuts i l'albergínia i mou amb una forquilla perquè es distribueixi de manera uniforme.
Cuina la truita, a foc mitjà, durant uns 10 minuts, girant després de 5 minuts, amb l'ajuda d'una coberta.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4182 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.