Boles de cigró
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de cigrons remullats,
- 2 cebes
- 2 culleradetes de comí
- 2 culleradetes de coriandre
- 1 culleradeta de pebre de caiena
- 3 culleradetes de sal
- 1 culleradeta de suc de llimona
- 1 manat de julivert, picat
- 1 manat de coriandre, picat
- 250 grams de iogurt
- 1 tros de gingebre
- 2 grans d'all picats ben fins.
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Passa la ceba i els cigrons, per una picadora de carn.
Agrega, les especies, les herbes i el suc de llimona, barreja bé i dona forma de petites boles.
Fregeix en oli a 160 graus, fins que les boles prenguin un bonic color daurat.
Escorre i col·loca sobre una tovallola de cuina, mantén a la calor del forn a 80 graus.
Posa el iogurt en un bol, pica o ratlla el gingebre i agrega al iogurt, barreja bé i a continuació, afegeix l'all, i assaboreix amb sal i pebre.
Serveix la salsa, amb les boles de cigró i una amanida de ceba, tomàquet i enciam.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1896 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.