Mozzarella farcida
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Per al farciment:
- 1 cullerada de panses
- ¼ de pebrot (vermell)
- ½ tomàquet
- 1 ceba tendre
- 5 olives verdes, picades
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 125 grams de carn picada
- 1 culleradeta de comí
- 1 culleradeta de pebre vermell
- ¼ de culleradeta de pebre
- ¼ de culleradeta de xili en pols
- 4 boles de mozzarella
- 3 ous
- Pa ratllat
- Oli per fregir
Per a la mozzarella:
- 4 boles de mozzarella
- 3 ous
- Pa ratllat
- Oli per fregir
4 racions
Elaboració
Per al farciment:
Remulla les panses amb una mica d'aigua.
Pela el pebrot, elimina les llavors, esbandeix i talla a daus com els tomàquets.
Neteja la ceba, asseca i talla en cercles.
Talla les olives en anells.
Escalfa l'oli en una paella, i rosteix el pebrot, el tomàquet i la ceba.
Agrega la carn picada, i fregeix fins que quedi ben separada.
Afegeix les espècies, fregeix durant 2 minuts, agrega les panses i les olives i deixa refredar.
Per a la mozzarella:
Escorre les boles de mozzarella, i asseca curosament amb un drap de cuina.
Fes una tall al centre de les boles de mozzarella, per poder-les farcí.
Farceix les boles i prem el farcit.
Passa les boles de formatge per l’ou batut i després pel pa ratllat, repeteix aquesta operació, dues vegades.
Escalfa l'oli i fregeix les boles de mozzarella fins a obtenir un bonic color daurat.
Treu i escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serveix amb una bona amanida verda i tomàquet.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1277 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.