Mozzarella farcida

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

Per al farciment:

  • 1 cullerada de panses
  • ¼ de pebrot (vermell)
  • ½ tomàquet
  • 1 ceba tendre
  • 5 olives verdes, picades
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 125 grams de carn picada
  • 1 culleradeta de comí
  • 1 culleradeta de pebre vermell
  • ¼ de culleradeta de pebre
  • ¼ de culleradeta de xili en pols
  • 4 boles de mozzarella
  • 3 ous
  • Pa ratllat
  • Oli per fregir

Per a la mozzarella:

  • 4 boles de mozzarella
  • 3 ous
  • Pa ratllat
  • Oli per fregir

4 racions

Elaboració

Per al farciment:

Remulla les panses amb una mica d'aigua.
Pela el pebrot, elimina les llavors, esbandeix i talla a daus com els tomàquets.
Neteja la ceba, asseca i talla en cercles.
Talla les olives en anells.
Escalfa l'oli en una paella, i rosteix el pebrot, el tomàquet i la ceba.
Agrega la carn picada, i fregeix fins que quedi ben separada.
Afegeix les espècies, fregeix durant 2 minuts, agrega les panses i les olives i deixa refredar.

Per a la mozzarella:

Escorre les boles de mozzarella, i asseca curosament amb un drap de cuina.
Fes una tall al centre de les boles de mozzarella, per poder-les farcí.
Farceix les boles i prem el farcit.
Passa les boles de formatge per l’ou batut i després pel pa ratllat, repeteix aquesta operació, dues vegades.
Escalfa l'oli i fregeix les boles de mozzarella fins a obtenir un bonic color daurat.
Treu i escorre sobre paper absorbent de cuina.
Serveix amb una bona amanida verda i tomàquet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1277 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: