Cassola de porros

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 kg de porros
  • 2 cullerades d'oli
  • Una mica de nou moscada
  • 200 grams de crema
  • 2 ous
  • ½ llauna de pinya
  • 4 rodanxes Gouda
  • 3 llesques de pa blanc
  • 4 llesques de pernil cuit
  • Una mica de sal i pebre

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 200 graus.
Neteja els porros, renta i talla en trossos de ½ cm.
Escalfa l'oli i salteja els porros durant uns 3 minuts. Condimenta amb sal, pebre, nou moscada.
Greixa bé la cassola.
Escampa els porros en el fons de la cassola.
Barreja els ous amb la crema, i reparteix per sobre de la verdura.
Col·loca la cassola i cuina uns 10 minuts o fins que la barreja d'ou i crema qualli.
Escorre la pinya en un tamís.
Talla a daus el pernil cuit i el Formatge.
Torra el pa i talla a daus.
Retira la verdura del forn i escampa pel damunt, el pernil, la pinya i el pa torrat a daus, i a la part superior reparteix les rodanxes de formatge.
Torna a enfornar durant uns 20 a 30 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1197 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: