Cassola de porros
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de porros
- 2 cullerades d'oli
- Una mica de nou moscada
- 200 grams de crema
- 2 ous
- ½ llauna de pinya
- 4 rodanxes Gouda
- 3 llesques de pa blanc
- 4 llesques de pernil cuit
- Una mica de sal i pebre
4 racions
Elaboració
Preescalfa el forn a 200 graus.
Neteja els porros, renta i talla en trossos de ½ cm.
Escalfa l'oli i salteja els porros durant uns 3 minuts. Condimenta amb sal, pebre, nou moscada.
Greixa bé la cassola.
Escampa els porros en el fons de la cassola.
Barreja els ous amb la crema, i reparteix per sobre de la verdura.
Col·loca la cassola i cuina uns 10 minuts o fins que la barreja d'ou i crema qualli.
Escorre la pinya en un tamís.
Talla a daus el pernil cuit i el Formatge.
Torra el pa i talla a daus.
Retira la verdura del forn i escampa pel damunt, el pernil, la pinya i el pa torrat a daus, i a la part superior reparteix les rodanxes de formatge.
Torna a enfornar durant uns 20 a 30 minuts o fins que la superfície prengui un bonic color daurat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1197 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.