Boles de patata
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 6 patates, ceroses
- 1 cullerada de mantega
- 2 cullerades d'herbes aromàticas, al gust
4 racions
Elaboració
Talla tantes boles de les patates com puguis, amb la cullereta parissina.
Blanqueja breument, les boles de patata amb aigua i sal.
Retira les boles fora l'aigua de cocció.
Calenta la mantega en una paella.
Ofega les boles de patata amb la mantega.
Assaona amb sal i pebre i barreja amb les herbes.
Serveix amb un risotto, al safra, unes fulles d'ansiam, i herbes al teu gus
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1430 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.