Salsa dip de Pebrot dolç
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 xili picat
- 1 cullerada de comí cru
- 1 pessic de pols de canyella
- 2 pessics de pebre de caiena
- Sal i pebre
- 1 pebrot vermell
- 1 gra d'all
- 60 ml d'aigua
- 50 grams de sucre
- 50 ml de vinagre blanc
- 1/4 de culleradeta de sal
- 1/2 cullerada de Maizena
- 1 cullerada d'aigua
4 racions
Elaboració
Pica ben petit, el xili i el gra d'all.
Opcional, aixafa de nou en el morter.
Posa en un cassó, 60 ml d'aigua, el sucre, i el vinagre, escalfa a foc mitjà fins que el sucre es dissol i comença a bullir
Un cop bull, afegeix la barreja picada de xili i all, el comí, la canyella, el pebre de caiena, la sal i el pebre, baixa la calor i cou a foc lent uns 5 minuts.
A continuació barreja la Maizena amb una cullerada d'aigua i agrega a la salsa.
Continua la cocció, a foc lent fins que s'arriba a la consistència desitjada.
Després retira immediatament de la calor (recorda que la consistència de la salsa, després quan es refreda, espesseix lleugerament).
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1721 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.