Salsa dip de Pebrot dolç

Ingredients

  • 1 xili picat
  • 1 cullerada de comí cru
  • 1 pessic de pols de canyella
  • 2 pessics de pebre de caiena
  • Sal i pebre
  • 1 pebrot vermell
  • 1 gra d'all
  • 60 ml d'aigua
  • 50 grams de sucre
  • 50 ml de vinagre blanc
  • 1/4 de culleradeta de sal
  • 1/2 cullerada de Maizena
  • 1 cullerada d'aigua

4 racions

Elaboració

Pica ben petit, el xili i el gra d'all.
Opcional, aixafa de nou en el morter.
Posa en un cassó, 60 ml d'aigua, el sucre, i el vinagre, escalfa a foc mitjà fins que el sucre es dissol i comença a bullir
Un cop bull, afegeix la barreja picada de xili i all, el comí, la canyella, el pebre de caiena, la sal i el pebre, baixa la calor i cou a foc lent uns 5 minuts.
A continuació barreja la Maizena amb una cullerada d'aigua i agrega a la salsa.
Continua la cocció, a foc lent fins que s'arriba a la consistència desitjada.
Després retira immediatament de la calor (recorda que la consistència de la salsa, després quan es refreda, espesseix lleugerament).


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1721 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: