Pesto de remolatxa
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Alta
Ingredients
- 200 grams de remolatxa precuinada
- 25 grams de pinyons
- 25 grams de formatge parmesà ratllat
- 65 grams d'oli d'oliva verge extra
- El suc de ½ llimona
- 5 fulles d'alfàbrega
- Sal fina
1 racions
Elaboració
Posa a torrar els pinyons.
Col·loca'ls a la paella i salteja contínuament a foc alt, assegurant-se que no es cremin
Un cop daurats, mantén-los a un costat.
Mentrestant, talla les remolatxes en trossos,
i aboca la remolatxa a la trituradora juntament amb els pinyons.
Afegeix el formatge parmesà ratllat, les fulles d'alfàbrega, un polsim de sal i el suc de mitja llimona.
Agrega lentament l'oli, mescla bé per a obtenir una crema suau i homogènia.
Transfereix a un bol i prepara el teu pesto de remolatxa, a punt per a ser usat com a condiment per a pasta o per servir amb pa torrat.
Pots guardar el pesto de remolatxa a la nevera per un parell de dies com a màxim, guardar-lo en un flascó que es pugui tornar a tancar.
Si ho prefereixes, també pots congelar-lo.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1410 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.