Espagueti amb bolets variats

Ingredients

  • 250 grams de xampinyons, tallats a làmines
  • 250 grams de bolets xiitake, tallats a tires
  • 20 grams de ceps secs, tallats a trossos grossos
  • 2 escalunyes, tallades en tires fines
  • 2 grans d'all, tallats en rodanxes
  • 1 llimona orgànica, una mica de pela ratllada
  • 1 cullerada de fulles de farigola
  • 2 dl de vi blanc
  • 5 dl d'aigua
  • 2,5 dl de crema
  • 400 grams d'espaguetis, trencats a la meitat
  • 1 culleradeta de sal
  • Pebre recent molt
  • 50 g de formatge sbrinz, ratllat

4 racions

Elaboració

Barreja els bolets i tots els ingredients, fins a les fulles de farigola, en una paella ampla, i sofregeix uns 5 minuts.
Agrega el vi blanc, l'aigua i la crema
Porta a ebullició, agita ocasional i cuina a foc mitja durant uns 20 minuts.
Salpebra al gust i reserva
Cou la pasta i barreja amb el preparat de la salsa de bolets, reservada
Distribueix pel damunt el formatja ratllat i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3315 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: