Espagueti amb bolets variats
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de xampinyons, tallats a làmines
- 250 grams de bolets xiitake, tallats a tires
- 20 grams de ceps secs, tallats a trossos grossos
- 2 escalunyes, tallades en tires fines
- 2 grans d'all, tallats en rodanxes
- 1 llimona orgànica, una mica de pela ratllada
- 1 cullerada de fulles de farigola
- 2 dl de vi blanc
- 5 dl d'aigua
- 2,5 dl de crema
- 400 grams d'espaguetis, trencats a la meitat
- 1 culleradeta de sal
- Pebre recent molt
- 50 g de formatge sbrinz, ratllat
4 racions
Elaboració
Barreja els bolets i tots els ingredients, fins a les fulles de farigola, en una paella ampla, i sofregeix uns 5 minuts.
Agrega el vi blanc, l'aigua i la crema
Porta a ebullició, agita ocasional i cuina a foc mitja durant uns 20 minuts.
Salpebra al gust i reserva
Cou la pasta i barreja amb el preparat de la salsa de bolets, reservada
Distribueix pel damunt el formatja ratllat i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3315 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.