Pasta per arrebossar, a la cervesa
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Tempura
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 250 grams de farina
- 10 grams de sal
- 3 grams i ½ de llevat sec
- 2 clares d'ou
- 1 ou sencer
- 3,3 dl de cervesa .
1 racions
Elaboració
El dia anterior: barreja la farina, la sal i el llevat.
Afegeix la clara d'ou i l'ou sencer, bat amb el fuet fins a obtenir una pasta ben fina.
Agrega la cervesa i bat la massa fins que estigui suau.
Deixa reposar a la temperatura ambient durant unes 12 hores.
Notes
Amb aquesta pasta pots arrebossar, peix, verdures, calamars, etc.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3832 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.