Mandonguilles amb alfàbrega tailandesa i salsa de mel

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Mandonguilles :

  • 100 grams d'api, en cubs
  • Aigua amb sal, bullint
  • 50 grams de pa (per exemple panets) o pa ratllat
  • 2 dl de llet
  • 600 grams de carn picada barrejada (carn de porc i vaca)
  • 1 ou
  • 1 remet d'alfàbrega tailandesa, picada finament
  • 1 cullerada de sal
  • Pebre al gust

Xarop:

  • 3 cullerades de mel
  • 1 dl de salsa de soja
  • ½ dl d'aigua

4 racions

Elaboració

Mandonguilles:

Cuina l'api en aigua salada durant uns 3 minuts, escorre i reserva.
Remull el pa amb la llet durant uns 5 minuts.
En un bol, barreja la carn, el pa remullat amb la llet, l'ou, l'alfàbrega i l'api reservat, assaona i pasta bé fins que es formi una massa compacta, que no s'adhereix a les mans.
Amb les mans mullades fes mandonguilles d'aproximadament 4 cm. ø
Col·loca les mandonguilles a la safata de forn, sobre un full de paper i enforna al centre.
Cuina en el forn preescalfat a 240 graus durant uns 15 minuts

Xarop:

Bull la mel, la salsa de soja i l'aigua en un cassó, cuina uns 5 minuts fins que es formi una salsa de xarop.
Aboca una mica de salsa sobre les mandonguilles i serveix amb la salsa restant.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1204 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: