Mandonguilles amb alfàbrega tailandesa i salsa de mel
Categoria:
Carns
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Mandonguilles :
- 100 grams d'api, en cubs
- Aigua amb sal, bullint
- 50 grams de pa (per exemple panets) o pa ratllat
- 2 dl de llet
- 600 grams de carn picada barrejada (carn de porc i vaca)
- 1 ou
- 1 remet d'alfàbrega tailandesa, picada finament
- 1 cullerada de sal
- Pebre al gust
Xarop:
- 3 cullerades de mel
- 1 dl de salsa de soja
- ½ dl d'aigua
4 racions
Elaboració
Mandonguilles:
Cuina l'api en aigua salada durant uns 3 minuts, escorre i reserva.
Remull el pa amb la llet durant uns 5 minuts.
En un bol, barreja la carn, el pa remullat amb la llet, l'ou, l'alfàbrega i l'api reservat, assaona i pasta bé fins que es formi una massa compacta, que no s'adhereix a les mans.
Amb les mans mullades fes mandonguilles d'aproximadament 4 cm. ø
Col·loca les mandonguilles a la safata de forn, sobre un full de paper i enforna al centre.
Cuina en el forn preescalfat a 240 graus durant uns 15 minuts
Xarop:
Bull la mel, la salsa de soja i l'aigua en un cassó, cuina uns 5 minuts fins que es formi una salsa de xarop.
Aboca una mica de salsa sobre les mandonguilles i serveix amb la salsa restant.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1204 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.