Patates al forn farcides de verdures i mozzarella
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1,5 kg de patates (grans, noves)
- 2 tomàquets
- 1 carabassó (petit)
- 1 pebrot (groc)
- 1 remet de Julivert
- 150 grams de crema agra
- 1 pessic de sal d'herbes
- 1 pessic de pebre recent molt
- 1 pessic d'orenga
- 125 grams de mozzarella
4 racions
Elaboració
Raspalla les patates sota aigua corrent.
Cuina en aigua amb sal durant uns 25 minuts, o fins que estiguin cuites
Fes una creu a la pell dels tomàquets i submergeix breument en aigua bullent, refreda i elimina la pell, treu les llavors i talla a cubs petits.
Renta i talla el carabassó i el pebrot i talla a daus petits
Barreja els cubs de verdures amb el julivert picat i la crema agra.
Condimenta amb sal, pebre i orenga i reserva.
Col·loca les patates cuites sobre la superfície de treball, talla la tercera part superior de la patata amb cura i buida la part inferior amb una cullereta
Omple amb el farcit de la barreja de verdures, col·loca en una safata per al forn i escampa per sobre de les patates, la mozzarella tallada en cubs petits.
Preescalfa el forn a 200 graus i enforna les patates al centre del forn durant uns 10 minuts o fins que el formatge es fos.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1857 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.