Puré de patates amb formatge parmesà i mantega a l'all
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Puré
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates farinoses, per exemple Bintje
- Sal
- 2 dl de llet
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- Pebre
- Nou moscada
- 3 grans d'all
- 50 grams de mantega
- 4 branquetes d'orenga
4 racions
Elaboració
Talla les patates a daus i cuina amb aigua i sal fins que estiguin tendres.
Retira i escorre bé.
Passa les patates a través del Passe-Vite o aixafa, amb el premsa patates.
Escalfa la llet en la mateixa paella i aboca al puré de patata, barreja bé fins a obtenir un puré suau.
Si el puré de patates és massa dur, afegeix una mica més de llet.
Ratlla el formatge parmesà i agrega al puré.
Assaona el puré de patata amb pebre i nou moscada
Talla els alls a rodanxes.
Fon la mantega en una cassola petita.
Afegeix els alls i salta a foc suau fins que estiguin daurats.
Arrenca les fulles d'orenga, reparteix per sobre del puré de patata, junt amb la mantega d'all i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2622 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.