Pure de patates amb tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Patates:

  • Una llauna de, tonyina
  • Tàperes
  • 1 remet de julivert
  • Sal i Pebre
  • Maionesa.

Decoració:

  • Pastanagues
  • Olives.

4 racions

Elaboració

Aixafa les patates i barreja amb la tonyina en oli, ben drenat afegeix tàperes, el julivert, la sal i el pebre i, si es desitja, maionesa.
El més divertit d'aquest plat és que se serveix donant-li la forma d'un peix decorat amb pastanagues i olives.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3243 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: