Risotto de carxofes i pèsols
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- La part blanca d'1 ceba, tendre
- 1 carxofa del Prat
- 1 xarrup de vi blanc
- 360 grams d'arròs
- 100 grams de pèsols frescos
- 40 grams de formatge d'ovella curat
- 1 got de brou de pollastre
- 1 cullerada d'oli d'oliva verge.
4 racions
Elaboració
Talla la ceba a daus fins
Pela i talla la carxofa a quarts.
Obra les tavelles i treu els pèsols.
Ofega la ceba en l'oli.
Agrega la carxofa i ofega.
Afegeix l'arròs i ofega el conjunt.
Mulla amb el vi blanc i deixa reduir.
Afegeix el brou de pollastre just que cobri l'arròs.
Fes coure l'arròs tot remenant i afegeix brou constantment.
Agrega al risotto, el formatge ratllat i la mantega i abans de servir deixa reposar 5 minuts.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1678 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.