Cols de Brussel·les amb crema de formatge i salsa de mostassa
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cols de Brussel·les
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 150 ml de brou de verdures
- 100 grams de formatge crema (natural)
- 1 cullerada de mostassa suau
- Una mica de Maizena
- Una mica de nou moscada
- Una mica de sal i pebre.
2 racions
Elaboració
.
Neteja les cols de Brussel·les i cuina amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Talla l'all en trossos petits i talla la ceba en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i torna a bullir, després afegeix, el formatge, la mostassa i remou bé.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena i condimenta amb les espècies.
Escorre les cols de Brussel·les, agrega a la salsa preparada i barreja bé tot el conjunt.
Si t'agrada, pots espolsa una mica de formatge mozzarella pel damunt i gratina fins que es desfaci.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1244 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.