Broqueta de patata amb bròquil
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 grams de patates farinoses
- 100 grams de floretes de bròquil
- 1 ceba petita
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- Sal
- 2 cullerades de formatge fresc
- Pebre
- Nou moscada rallada
- ½ ramet d'herbes mixtes (per exemple, julivert, alfàbrega, farigola)
4 racions
Elaboració
Pela les patates i talla en cubs.
Renta el bròquil, neteja i divideix en floretes fines.
Pela la ceba, fregeix amb l'oli a foc mitjà durant 2 o 3 minuts. Afegeix les patates, tapa i cou amb aigua salada, durant uns 20 minuts.
Després d'uns 15 minutsde coccio, afegeix el bròquil.
Retira alguns floretes de bròquil, escorre les verdures restants i
Aixafa amb el prensa patates, agrega el formatge fresc i remena be, perque quedi ben barrejat.
Condimenta la barreja amb sal, pebre i nou moscada.
Afegeix les floretes del bròquil i mescle be.
Esbandeix les herbes, aseca i separa les fulles, pica la barreja de herbas ben fines, agrega a la massa i remena tot be.
Deixa reposar a la nevera durant 1 hora.
Si es nesesari assaona.
Serveix amb bagueta, pa d’anous o pa de gira.sol.
La massa de patata i broquil es conserva be a la nevera de 3 a 4 dies.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1074 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.