Espaguetis amb bolets
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 4 cullerades de pinyons
- 8 bolets marrons
- 400 grams d'espaguetis
- Sal
- 8 cullerades de pesto vermell
- 4 rovells d'ou frescos
- 50 grams de parmesà ratllat
4 racions
Elaboració
Rosteix els pinyons en una paella sense greix.
Talla els xampinyons en rodanxes fines.
Cuina els espaguetis fins que estiguin al dente, i escorre breument.
Barreja els espaguetis calents amb els bolets i el pesto.
Posa en plats preescalfats.
Aboca sobre els espaguetis 1 rovell d'ou, formatge parmesà i pinyons i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1622 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.