Ous remenats amb cebes i gambetes
Categoria:
Ous i làctics
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 100 grams de gambetes
- 4 ous
- 50 grams de crema
- Sal
- Pebre
- 3 cebes de primavera
- 2 cullerades de mantega
- 1 cullerada de tomàquet (enllaunat)
- 1 cullerada de julivert picat
- 2 talls de pa integral.
2 racions
Elaboració
Esbandeix les gambetes en un tamís, amb aigua freda, escorre i reserva.
Bat en un recipient, els ous amb la crema.
Condimenta amb sal i pebre.
Neteja les cebes de primavera, renta i talla en anelles fines.
Escuma a foc mitja, la mantega en una paella antiadherent i salta les cebes durant uns 2 minuts.
Agrega les gambetes reservades, els tomàquets i el julivert i aboca pel damunt la barreja d'ous.
Remou els ous remenats de 2 a 3 minuts, remena de tres a quatre vegades.
Mentrestant, torra el pa a la torradora fins que estiguin cruixents i talla a tires.
Col·loca els ous remenats en dos plats i serveix immediatament amb les tires de pa torrat.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1559 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.