Pits de pollastre farcits, amb bolets silvestres
Categoria:
Carns
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
Farcit:
- Dóna un total aproximat de 350 grams
- 150 grams de xampinyons, depenent de la mida en 6 a 7 trossos
- 1 escalunya
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- ½ remet de julivert
- Sal i pebre negre
- 100 grams de pit de pollastre
- 50 grams de llonganissa fresca
- 1 llesca de pa torrat
- 4 cullerades de llet
- 1 ou.
Pits de pollastre:
- 4 filets de pit de pollastre d'aproximadament 150 grams cadascun
- Sal i pebre
- 150 grams d'embotit d'au
- 400 grams de bolets (per exemple, bolets de card, rossinyols, mousserons, etc.)
- 1 escalunya, tallada finament
- 50 grams de mantega
- 150 ml de brou d'aviram
- 100 ml de vi blanc
- 1 tija de farigola
- 1 a 2 cullerades de crema.
4 racions
Elaboració
Farcit:
Talla els xampinyons i les escalunyes en petits cubs.
Pica finament el julivert
Escalfa l'oli d'oliva en una paella, i cuina a foc molt fort els bolets i escalunyes.
Afegeix el julivert picat, remena bé i reserva a un costat.
Pica la carn de pollastre ben fina i barreja amb carn de la llonganissa fresca.
Remulla la llesca torrada amb la llet, i agrega a la barreja de carn junt amb l'ou batut.
Finalment afegeix els bolets saltats i barreja tot el conjunt bé.
Condimenta amb sal i pebre.
Pesa 200 grams de la mescla per als filets de pit de pollastre, la resta es pot fer servir, per a un altre recepta.
Pits de pollastre:
Col·loca els pits de pollastre, un a un, en una bossa de congelador i aplana amb un cassó.
Com més plans siguin, més ràpidament es cuinen.
A continuació, col·loca un al costat de l'altre en una taula de tallar, i assaona amb sal i pebre.
Posa el farcit preparat enmig de la carn i enrotlla cada pit de pollastre, donant forma, d'una espècie de rolada.
Lliga amb un fil de cuina per mantenir la forma.
Fon a foc suau, la meitat de la mantega en una paella.
Enrosseix els pits de pollastre d'un en un, retira i reserva a un costat.
Raspalla i neteja els bolets, talla a la meitat els bolets més grans i la resta a quarts.
Sofregeix l'escalunya amb la mantega restant i agrega els bolets.
Posa els bolets al fons de la cassola.
Finalment, col·loca els pits de pollastre farcits junt amb branquetes de farigola al damunt, afegeix el vi blanc i el brou de pollastre.
Tapa i cuina a foc lent durant 20 minuts, remenant de tant en tant.
Per completar el sabor, afegeix d'1 a 2 cullerades de crema al final de la cocció.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1755 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.