Col Kale amb patates
Categoria:
Llegums i verdures
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 kg de col kale
- 2 cebes
- 120 grams de mantega
- 1,5 l de brou vegetal calent
- 900 grams de patates seroses
- Sal
- Pebre
- Nou moscada ratllada
- 1 raig de suc de llimona per aromatitzar
1 racions
Elaboració
Renta la col kale i talla a trossos petits junt amb les tiges tendres
Pela les cebes i talla a daus petits.
Escalfa 60 grams de mantega en una cassola gran, i ofega les cebes.
Afegeix la col i salta mentre vas girant.
Agrega el brou, tapa i cuina a foc mitjà durant aproximadament 1 hora.
Pela les patates i talla a trossos de 3 cm.
Després d'1 hora de cocció de la col, afegeix les patates, remena bé i salpebre, al gust, tapa i cuina uns 30 minuts més.
Amb la premsa patates aixafa el conjunt, i condimenta amb sal, pebre, nou moscada i un raig de suc de llimona
Agrega la mantega restant i mescla tot bé.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1958 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.